Parašė Aš

Rodyti pranešimą

dėl paskutinių dviejų punktų. iš esmės man reikia, kad prancūzai ir derybinė grupė aiškiai atsakytų (arba pamatytume iš išslaptintos sutarties), kaip tu, kad atsakei, "5,2 nėra galutinė kaina" (gal vistik yra), "miestas dengs nuostolius (kuriuos patirs bendrovė, kurią kaunas valdo 0,35*0,8 dalimi)" (tikėkimės ne)

)
) čia prirašo tokie kaip tu. Na, tai ką gi, tiek to, paklausiu, ką konkretaus žinai ar tik mali ir terši temą (versdamas reaguoti ir iš dalies prisidėti prie to ir kitus)?
 čia prirašo tokie kaip tu. Na, tai ką gi, tiek to, paklausiu, ką konkretaus žinai ar tik mali ir terši temą (versdamas reaguoti ir iš dalies prisidėti prie to ir kitus)?  IR TAI MAN NEIDOMU...MAN GAILA TO MIESTO...
   IR TAI MAN NEIDOMU...MAN GAILA TO MIESTO... SIANDIEN AS SKAICIAU KAD ARENA KAUNE KAINUOS 140 MLN......IR KO....EURU...NA CIA KAIP SUPRATAU TIK PRADZIAI....KAI VILNIUJE ATRODO KAINAVO 60 MLN LITUKU...AISKU JEI TAI STATO PRIVATUS VYSTITOJAS  IR PRISIIMA SAU VISA RIZIKA TAI AISKU BET.......CIA KAUNE.....TAI IR SAKAU KAS NOREJO JAU PASISTATE AR STATOSI O KAS NORI UZSIIMT AFEROMIS TAI JAU KAUNE.....10 METUKU STATYBOMS MANAU PAKANKAMAI DAUK....
   SIANDIEN AS SKAICIAU KAD ARENA KAUNE KAINUOS 140 MLN......IR KO....EURU...NA CIA KAIP SUPRATAU TIK PRADZIAI....KAI VILNIUJE ATRODO KAINAVO 60 MLN LITUKU...AISKU JEI TAI STATO PRIVATUS VYSTITOJAS  IR PRISIIMA SAU VISA RIZIKA TAI AISKU BET.......CIA KAUNE.....TAI IR SAKAU KAS NOREJO JAU PASISTATE AR STATOSI O KAS NORI UZSIIMT AFEROMIS TAI JAU KAUNE.....10 METUKU STATYBOMS MANAU PAKANKAMAI DAUK....
 sunku tiksliai atsakyti, šimtai milijonų, kaina varijuoja iki daugiau nė milijardo, priklauso kaip į tai žvelgsi. Va ten jau kur kas panašiau į aferą. Beje, nepamirškim skirtumo tarp Vilniaus arenos ir mūsiškės. O jei norėsi dar ką nors padiskutuot apie "Siemens" areną, daryk tai atitinkamoj temoj.
 sunku tiksliai atsakyti, šimtai milijonų, kaina varijuoja iki daugiau nė milijardo, priklauso kaip į tai žvelgsi. Va ten jau kur kas panašiau į aferą. Beje, nepamirškim skirtumo tarp Vilniaus arenos ir mūsiškės. O jei norėsi dar ką nors padiskutuot apie "Siemens" areną, daryk tai atitinkamoj temoj.
Comment